Over frietkramen

Gezonde aardappelen, dit schransen over biologische friet kan zijn een heerlijke verrassing: gezonde onbespoten grondstoffen en plantaardige biologische olie.

Een frietkraam op ons bruiloft is zo geregeld. Wij hebben weinig nodig en behoren betreffende de korte en authentieke Frietfiets overal tussen. In een achtertuin bijvoorbeeld.

Vanwege mijn jonge ouderdom (18 jaar)  heb je uiteraard weinig vermogen om te investeren ik heb weet immers twee jaar horeca expertise in een snackbar en eethuisje.Mijn bedoeling kan zijn teneinde het indien bijbaan te houden voor in dit weekend daar er doordeweeks alsnog school is.Dit inzicht was teneinde bij de supermarkten in te inkopen en immers voor ons mindere kwaliteit maar immers ons stuk voordeliger kan ik dit middel verkopen. Dit is voor mij dan verder tevens geen levensbehoefte. Indien kraam wil ik ons caravan teneinde construeren en dan ons korte die nog achter een wagen past tot frietkraam. Ik koop in indien een markten zich voordoen en zal dus gering service hebben en weinig investeren in heel wat nuttigen.

We wensen ervoor het de snack-automaten doorlopend gevuld moeten blijven en uw gasten verder echt onbeperkt mogen plezier hebben van heerlijke frites en alle hete snacks en sauzen.

We hebben verscheidene opties als je ons frietkraam wilt huren, zoals de grote Mercedes bus, onze kleinere Volkswagen bus, een mobiele bar, doch verder een frietfiets. Zo is daar voor ieder wat wils. Zo kun je ons mits frietkraam plaatsen op ons groot bedrijfsevenement tot met de achtertuin.

nl sluiten er absoluut voor met. Onze verse friet en smakelijke snacks geraken vers gebakken op locatie. Teneinde het u dan ook alsnog makkelijker te vervaardigen, komt ons kundige personeel mee. Zo hoeft u dan ook zelf niks te verrichten dan louter maar te genieten indien u een Frituurwagen huurt in Limburg.

Natuurlijk mogen wij dit aanvullen betreffende broodjes, hamburgers, kipcorns en allerlei overige snacks en verschillende soorten frisdrank en ijsjes. Dit doorpraten wij gaarne op maat u dan ook.

Tanken met extra hoge korting? Vandaag is een feestelijke opening betreffende Esso een Meern. klik hier Bekijk daar allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het toch huiselijk voor Leidens Ontzet juiste ontstaan met een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit is nationale kroket dag!

Je kan zelf jouw bijdrage uploaden op de website. We moeten deze inspecteren en voor goedkeuring publiceren. Beschrijving

Welke elektrische pannetjes dalen waarachtig vlug in temperatuur zodra jouw daar ons halve kilogram friet in gooit. Diepvriesfriet duurt vlug 10 minuten teneinde te bakken, en er wensen zijn nauwelijks klant op wachten.

Kan zijn uw interesse gewekt? Neem dan volkomen vrijblijvend aanraking met ons op, wij produceren met genoegen ons offerte op maat voor u dan ook. U dan ook zal verbaasd zijn over de opties voor ons.

Tanken betreffende genoeg hoge korting? Vandaag is een feestelijke opening met Esso de Meern. Bekijk er allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het toch knusjes
sfeervol voor Leidens Ontzet juiste ontstaan aangaande de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Dit kan zijn nationale kroket dag!

Immers denk je dat het een gespecialiseerde look moet hebben. Of het verder lukt met het ombouwen betreffende ons caravan belangstelling ik me af.

Naast een huur over een frietwagen kan zijn dit tevens mogelijk om persoon bij ons in te huren. De onkosten hiervoor bestaan € 29,50 ieder man per uur. Het personeel dat wij aanbieden kan zijn perfect gecertificeerd en moeten ervoor wensen dat uw friteswagen op een professionele wijze is gerund.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Over frietkramen”

Leave a Reply

Gravatar